• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Nowoczesne podejścia do zarządzania szpitalami i placówkami medycznymi.

Dopełniając zakupów w kolosalnym supermarkecie, co praktycznie jest potrzebnym punktem zakupów realizowanym co jakiś czas, spostrzegamy różnorodne artykuły spożywcze zachwalane w reklamach jako super zdrowe, zawierające w sobie lub to cykl witamin, czy mikroelementów. Mamy do wyboru niezmiernie gigantyczny asortyment pieczywa, od tego białego, pszennego, jak bułeczki lub bagietki, do ciemnego, jak chleb graham lub razowy – znacznie więcej na stronie ANCHOR. Wszyscy dietetycy zachęcają do jak najczęstszego konsumowania pieczywa razowego, jako tego, które ma właściwości idealne dla zdrowia, sporo mikroelementów, otrębów, które mają korzystny wpływ na nasz układ trawienny. Jednakże powinniśmy uważać, decydując się na kupno chleba ciemnego, czy jest to pieczywo rzeczywiście razowe, czy jedynie ciemne, a nie razowe. Producenci pieczywa często wykorzystują takie triki, że dodają do pieczywa pospolitego, pszennego lub żytniego karmel, odrobinę ziarna słonecznika i wyprzedają taki chleb jako zdrowe pieczywo razowe, tymczasem jest to wyrób wyłącznie razowopodobny i nie wnosi do naszego organizmu żadnych wartości.

1. Post

2. Dołącz teraz

3. Zajrzyj tutaj

4. Zamów online

5. Kliknij tutaj

Categories: Zdrowie

Comments are closed.